Tina Fevre

Blog

Lidt morgensang…

Der lå jeg så – halvt vågen, halvt bevidstløs og kunne høre fuglene synge for fuld hals, og så tæt på, at man skulle tro, at hele soveværelset var fyldt med fugle.

Helt ærligt, tænkte jeg bare, nu er det nok med det her gamle lort, ikke bare er der ingen hulmursisolering og så skide koldt, at selv en pingvin ville takke nej til en overnatning i mit soveværelse, men at væggene så også åbenbart er så rispapirstynde, at det lyder som om, at hele omegnens fugle er flyttet ind i mit  soveværelse, er simpelthen bare overmålet!

Egentlig mærkeligt, at jeg ikke lagt mærke til det før, selvom jeg efterhånden har boet her i snart et år, men det kan jo være, at det er fordi, at fuglene nu samles for at flyve sydover, så der er garanteret ekstraordinært mange fugle i haven her til morgen….

En halv time lå jeg der, og blev mere og mere arrig, og planen for idag var helt sikker, at jeg skulle have fat i udlejer, det her, det holder bare slet ikke!

Og så skete der bare noget sært: lige med et holdt fuglene op med at synge – ikke noget med at de sang mindre og mindre, hvis man kan sige det sådan, nej bare lige pludselig ikke så meget som et enkelt pip! Det var da underligt…. og det var så der i samme sekund, at det gik op for mig, at der var ingen fugle på spil, det var simpelthen bare vækkeuret, der snoozede til lyden af fuglesang……

Det bliver en god dag 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Blue Captcha Image
Refresh

*