Tina Fevre

Efterårsstorm
Blog

Et BRAG af en første efterårsstorm

Så kom den, den første efterårsstorm.  Jeg hader det, jeg synes, det er vildt uhyggeligt, og jeg tror, det har noget med det ukontrollable i vinden at gøre, og selvfølgelig det, at det larmer helt vildt, som gør, at jeg slet ikke kan holde det ud.

Jeg faldt i søvn først på aftenen, og vågnede ved larmen – sådan en rigtig irriterende susen-omkring-hushjørne høj pibende lyd, som gik gennem marv og ben. Klokken var 22, og jeg var klar over, at det nok ikke kunne betale sig at gå i seng med den larm, så jeg valgte istedet at spille med på uhyggen i vejret: på med et par rigtig nervepirrende gyserfilm, nu skulle der hygges.  Som snart upcoming 50-årig burde jeg nok være klogere, og måske tænke lidt fremad, men det gjorde jeg så desværre ikke.

Jeg fortrød helt klart mit valg af film, da jeg så et godt stykke over midnat skulle i seng: stormen var taget til, og det samme var lydene…bare det at famle sig ned i soveværelset i mørket, fik hjertet på hårdt overarbejde.

Der blæste så meget, at der var en mellemdør, som stod og klaprede, hvilket fortæller lidt om den helt igennem  fuldautomatiske ventilation her i huset, som er fuldstændig usynlig, ingen motor eller nogen form for kontakt til elnettet, og som kun koster “en smule” på olieregningen.

Man kunne høre, hvordan vinden hev og sled i træer og buske udenfor, og løse ting og sager føg rundt på terrassen. Men jeg var for træt til at gå ud og gøre noget ved det. Desuden var kl. halv to og jeg havde jo lige tygget et par gyserfilm, og jeg syntes faktisk også, at jeg kunne høre skridt udenfor, så nej jeg skulle ikke lige ud og checke noget som helst, men forsøgte istedet at ignorere larmen alt det, jeg kunne. Overvejede at tage ørepropper i, men så ville jeg jo ikke kunne høre, hvis der virkelig var nogen udenfor… pest eller kolera…min fantasi havde virkelig gode vilkår den nat.

Men den dør der, den var godt nok irriterende.. klapre, klapre, klapre…. umulig at ignorere! Gå nu op og luk den Tina… nej jeg orker ikke… gå nu op og luk…. nej jeg er for træt… den indre dialog stod på ret længe, og blev mere og mere irriteret for til sidst at lyde: så luk da den dør for h…….

SLAM”

sagde det bare, og så lukkede døren sig med sådan et brag, at mit gyserfyldte indre nær var eksploderet af skræk! Og havde det ikke været for hårelastikken, er jeg ret sikker på, at de små nakkehår havde kunnet få hovedet til at hæve sig en halv meter fra puden.

Jeg ved godt, at jeg har visse evner, og jeg ved også godt, at jeg har visse “hjælpere” og at der er mere mellem himmel og jord, meeeeeeeeeeenn sjældent har de været så tydelige og timingen så meget i orden….

Det tog rigtig lang tid at falde i søvn efter det, og dagen igår gik med at fjerne og fortøjre alt, hvad der overhovedet kunne fjernes og fortøjres: jeg er klar til næste gang, og filmgenren er valgt:   Far til fire …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Blue Captcha Image
Refresh

*